Jos van Wijk Minihijskraan verhuur – De Peel 18 – 4264 KK Veen – Tel. 0416-696097 – Email: info@minihijskraan.eu

ACTIEFOTO’S MINIHIJSKRAAN

Algemene foto’s

Minihijskraan voorzien van unieke jib

Jos van Wijk beschikt vanaf april 2012 over een unieke minihijskraan in Nederland. Dankzij de uitbreiding met een nieuwe jib is de totale hijshoogte toegenomen met maar liefst één meter! Ook is het met deze nieuwe jib mogelijk (door de grotere afstand van de haak tot de giek) om grotere voorwerpen véél hoger op te hijsen.

Dankzij deze unieke aanpassing van de minihijskraan is Jos van Wijk in staat klussen te klaren die voor een andere minihijskraan onmogelijk zijn. Zie onderstaande voorbeeldfoto’s van het plaatsen van een kerkorgel in de kerk van Aalburg.

Plaatsen constructie binnenstad Breda

Deze locatie was met een grote hijskraan niet te bereiken zonder heel de straat af te zetten. De minihijskraan bood uitkomst.

Machinekamer MS Cunera

In de machinekamer diverse grote delen op zijn plaats zetten. Waaronder uitlaatdemper, tandwielkast, generator, diverse pompen, hydrauliekunit voor stuurwerk en de hoofdmotor.

Boom planten i.o.v. Hoveniersbedrijf Paul van Oijen

Dankzij de minihijskraan kon deze 350 kilo wegende boom over de schutting getild worden.

Plaatsen kerkorgels i.o.v. Van Rossum Orgelbouw

Jos van Wijk plaatst regelmatig kerkorgels. Op de foto’s ziet u het plaatsen van het gerestaureerde kerkorgel in de Rooms-Katholieke kerk te Esch. Ook in Diessen bood de minihijskraan uitkomst. En in de kerk van Aalburg kon de klus geklaard worden dankzij de nieuwe jib

Plaatsen kerkorgels i.o.v. Consultare Orgels

Op de foto’s ziet u het plaatsen van het nieuwe kerkorgel in de gereformeerde gemeente Aalburg en het demonteren van het orgel in de hervormde kerk te Middelharnis.

Minihijskraan aan het werk op kunststof ponton

In opdracht van de firma Easy Pontons plaatste Jos van Wijk de palen voor een nieuwe aanlegsteiger.

Meentbrug Rotterdam

Restauratie Meentbrug Rotterdam. Hoofdaannemer De Klerk Werkendam. Najaar 2012.

Scroll naar boven